Új jelszó kérése
Kiadványaink
Hírlevél
Népszerűek
Újdonságok
Házhozszállítás

Termék részletek


Bogár Muzsika - gyermeklemez

Bogár Muzsika - gyermeklemez
2 200 Ft2200
 • A 2011. decemberében Bogár Muzsika címmel megjelent gyermeklemez egyedülállónak számít a hazai palettán. A világzenei elemekkel tarkított, változatos, ám mégis egységes módon meghangszerelt albumot Nagy Bandó András káprázatos megzenésített költeményei, Pálfy Zsolt zenész, színész és meseíró gyermekekhez közvetlenül szóló előadásmódja és Pintér Mónika énekes-zenepedagógus azonos néven évek óta odaadó tudatossággal működő zenés és mondókás gyermekfoglalkozásainak szellemisége egyaránt áthatják.
  Az album alkotóinak egyik fő célkitűzése a zene központúság a kicsik számára elérhető nyelvezetet használva, egyben minél színesebb műfaji korlátok nélküli világot teremtve. Ennek köszönhetően térbeli és időbeli zenei utazást egyszerre kínál, miközben sok fajta ritmust, dallamot és egyéb zenei elemet felsorakoztat a hallgató számára.
  Mindemellett fontos az élőben rögzített, igazi akusztikus hangzásra alapozó hangszerelés, mely szerint az albumon a fa és rézfúvósoktól, a legkülönbözőbb ütőhangszereken át, harmonika, pianínó, sőt még igazi fender roads zongora hang is felcsendül.
  A zenekar tagjai:
  Pintér Mónika - ének
  Pálfy Zsolt - gitár, ének
  Nemes Zoltán - billentyűs hangszerek, ének
  Demjén András - basszusgitár, lant, vokál
  Adorján Gyula - dobok, ütőhangszerek, vokál
  Vendégek:
  Albert Zoltán - furulya, fuvola, szaxofonok
  Szücs Krisztián - trombita, szárnykürt, harsona
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.