The Transform Quintet - Live in Motion (2011)

The Transform Quintet - Live in Motion (2011)
Részletek
Transform Quintet - Live in Motion - Élő koncertlemez felvétel!
A Transform Quintet ereje igazán az élő előadásban van! A zenekar 4 stúdió album után elkészítette az első élő koncert lemezét Live in Motion címmel. A felvételeket, egyik kedvenc helyükön a Budapest Jazz Club-ban rögzítették. A zenészek a legjobb formájukat adják, nagyívű fülbemászó dallamok keverednek, virtuóz improvizációkkal!
A CD-én teljesen új saját dalokon keresztül érheti tetten a hallgató az élőzene varázsát, spontenaitását, és dinamikusságát!
A Transform Quintet egyéni, invenciózus zenét játszó jazz-zenekar. Progresszív zenei világuk amellett, hogy elementáris és fiatalos lendülettel idézi a fusion jazz, a mainstream és az elektronikus zenei áramlatok legjobb hagyományait, bevallottan merít inspirációt még a filmzene, és az európai klasszikus romantika zeneszerzőinek hagyatékából.
Előadásmódjukat kirobbanó erő, virtuóz játék jellemzi, mely mindvégig igazodik dalaik szellemiségéhez. Kompozícióikat karakteres játékkal, kifinomult ízléssel szólaltatják meg. A zenekar magyarországi és határon kívüli jazzklubok és fesztiválok rendszeres meghívottja."A zenekar eddig olyan külföldi neves előadókkal zenélt együtt, mint Joey Calderazzo, Vasil Hadzimanov, The Tarantinos, és olyan sztárok társaságában léptek fel egy színpadon mint Archie Shepp, az Incognito és a Level 42."
Adatok
Megjelenési idő
2011
Cikkszám
nr87