Gyorskeresés
Fizetési megoldás
Hírlevél
Újdonságok
Népszerűek
Házhozszállítás

PartnerekTermék részletek


Horgas Eszter - Szeretni bolondulásig (2011)

Horgas Eszter - Szeretni bolondulásig (2011)
2 800 Ft
 • A közel jövőben nagy bemutatóra készül Horgas Eszter, melynek zenei alaphangját a most megjelenő "Szeretni bolondulásig" című legújabb albuma adja.


  Az új hanganyagon régi magyar filmzenei slágereket dolgoztak fel, mint a Meseautó, Pá kis aranyom, Vártalak, Mindig az a perc , Szeretni Bolondulásig, Szívemben bomba van, Szomorú vasárnap, Kislány kezeket fel, 2x2 néha 5….

  Botos Éva színművésznő lesz, aki nem csak a színházi szakma legjobb kritikáit kapja, hanem mint énekesnő is feltűnt néhány éve a színpadokon. Horgas Eszter művésznő mint színész-énekest hívta meg, hogy elénekelje ezeket a régi örökzöldeket. Botos egyedi, lélekbe ható hangszíne, és Horgas virtuozitása különlegesen nagy találkozás. Az albumon hallható másik vendég a szerb származású Milos Punisic, a nemzetközi zenei színpadok egyik kitűnő harmonika virtuóza. Az egyik legnagyobb kihívás az volt, hogy ezek a nagyon ismert, sokszor unalomig játszott melódiák hogyan tudnak új színekkel megtelni és hatni a ma emberére.

  "A hangszerelés, az átértelmezés lehetőséget ad, hogy együtt sírjon, nevessen, igazi élményt élhessen át előadó és közönsége együttesen."


  Az új, 24. Horgas Eszter album közreműködői a hazai élet legjobbjai:
  Cseke Gábor: zongora-szintetizátor,
  Dajka Krisztián: gitár,
  Gyenge Lajos: dobok,


  Pusztai Csaba: ütőhangszerek,


  Hárs Viktor: basszusgitár.


  A nyolc kiváló, a szakmáját mesterien tudó művész albuma igazi csemege mindazoknak, akik a finom nosztalgikus zenét éppen úgy kedvelik, mint az új, virtuóz, modern hangzású szórakoztató dalokat.

   

   

Webáruház készítés