Two Too - Érzések és bombanők (2002)

Two Too - Érzések és bombanők (2002)
Részletek
A Nők Lapja Café Cd-ajánló rovata 2002. 12. 18-án a következőket írta az albumról:
Bemutatkozik a TWO TOO zenekar, amely formáció elsõ albumát olyan kiváló művészek társaságában készítette, mint Kern András, Csepregi Gyula, vagy Fekete Kovács Kornél.
A TWO TOO tagjai Szimon Judit (ének), Schmidt János (ének, billentyűs hangszerek, gitár), Schmidt Zoltán (ének, akusztikus gitár, elektromos gitár).
A lemezen Kern András prózai szerepre vállalkozott: az egyes dalok közötti összekötő szövegekben a férfiak nőkkel való kapcsolatáról mesél. Így prózában és dalban egyaránt végigkísérhetjük a férfiak érzelmi kalandjait a kamaszkor hősszerelmes időszakától a megállapodott apa szerepig. Néhány cím az albumról: Bombanő, Volt egy lány, Elvált apukák dala, Jó tanácsok túlélésre.

A dalok zenéjét és szövegét egyaránt Schmidt János írta, sőt a hangszerelési teendőket is ő látta el. Az album zenei rendezője Csepregi Gyula volt. A hangfelvételek 2001-ben és 2002-ben készültek a Yellow stúdióban.
A lemez első számú dalából, a Bombanőből remix és egy vidám hangulatú videóklip is készült.
Az album érdekessége, hogy a szerző, Schmidt János a polgári életben elismert, fővárosi ügyvéd és a lemez néhány közreműködője saját ügyfélköréből került ki.
Adatok
Megjelenési idő
2002
Cikkszám
nr68