Not for sale - Új utakon (2002)

Not for sale - Új utakon (2002)
Részletek
A Not for sale "Veled vagy ellened" című maxija 2000-ben került a nagyközönség elé.
A "Boldogtalan szép világ" és a "Veled vagy ellened" című dalok hetekig vezették a rádiók játszási listáit 2000-ben. A legtöbb könnyűzenei TV műsorban is látható volt a zenekar.
2001-ben elkezdődtek a második nagylemez munkálatai, amely 2002-ben jelent meg Új utakon címmel. A cd 11 dalt tartalmaz, és kissé eltér a több mint három éve megjelent "Boldogtalan szép világ" lemez hangulatától, hiszen színvonalát megtartva a funky, acid és pop fúzióját rejti magában.
Ez a második cd is jelzi, hogy az ismert stílushoz képest változott a zenekar. Az eddigi szangvinikus, melankolikus dalok mellett megtalálhatók a vidám, de értéket képviselő szerzemények. Ezt a szerzők rangos névsora is mutatja, hiszen Gyulai Zsolt, Gerendás Péter, Romhányi Áron, Frey György és Beke Márk dalai hallhatók a kiadványon. Összességében azok számára ajánlott a "Not for sale" lemez, akik igényes szórakozásra vágynak. Az eddigi tapasztalatok szerint nem csak a huszonöt év feletti korosztályhoz szólnak a dalok a fiatalabbak visszajelzései alapján nyugodtan állíthatjuk, hogy széles körben ismert, sőt elismert a zenekar eddigi munkássága.
A stílusában sajátos zenei világ magában hordozza a kétezredik év hangzásának elvárásait. Nagyszerűen megfér a reneszánszát élő Soul-Funk és a Rap izgalmas dallam-és ritmusvilága. A célcsoport, akiknek a dalok szólnak a technogenerációból felnőtté vált igényes zenére vágyó MTV generáció, avagy a pre-harmincas korosztály.
A nagyközönség által egyre jobban kedvelt angolszász és amerikai előadók fémjelzik ennek a stílusnak a létjogosultságát.
A Groove és a szintetikus alapok, klasszikus és elektromos gitár sound és vokális hangzás hatása érvényesül a not for sale világában. Dalaikat saját maguk írják, hangszerelik, játsszák és éneklik, rögzítik és zenei rendezik.
Adatok
Megjelenési idő
2002
Cikkszám
nr46