Maksa Zoltán - Best of Maksa I. (MC) (2002)

Maksa Zoltán  - Best of Maksa I. (MC) (2002)
Részletek
Ez az album csak kazettán kapható!
Húsz év pályán eltöltött idő, hat, egyenként közel másfél órás előadóest, két háromórás Petőfi Csarnokbeli humorgála, számtalan tévés, rádiós kabarészám és a Maksa Híradó után íme egy igazi összegző válogatás a humorista egyre bővülő archívumából!
Szinte hihetetlen, de igaz: Maksa Zoltán éppen húsz évvel ezelőtt kezdte meg "hivatalosan" humorista pályáját, hiszen az 1982-es Humorfesztiválon aratott sikere indította el karrierjét (bizonyára sokan emlékeznek még a Koltay Róbert által előadott "Az edző" vagy "A gépjárműoktató" című, Agárdi Gábor tolmácsolásában megszólaló fergeteges monológokra). Utoljára egyébként öt éve, 1997-ben jelent meg Maksa Zoltán humoros hanganyag, "Lassan a testtel!" címmel.
A BEST OF MAKSA címmel most megjelent humoralbum a szerző rádiókabarés sikerszámaiból válogat 60 percben, az 1995-től 2002-ig terjedő időszakot felölelve. A rekeszizom próbáló anyag kazettán és CD-n kerül az érdeklődőkhöz. Maksa Zoltán saját konferálásában és előadásában az eredeti, utánozhatatlan hangulatú rádiófelvételek felidézésével nosztalgiázhat minden humorrajongó. Az albumon hallható Friderikusz Meglepő és mulatságos című műsorában is bemutatott Síoktató paródia, az 1994-es Portrék albumon megjelent Kórházi nővérke folytatása, valamint sok egyéb mellett a Kabarécsütörtök egyik legtöbbet kért anyaga, a szintén egészségügyi témájú Alapellátás is.
Befejezésül pedig elhangzik Maksa Zoltán legfrissebb írása, a 2002 novemberében a Rádiókabaréban fergetes sikert aratott Japán pincér paródia. A válogatott műveket Zoltán frissen rögzített összekötő szövegei teszik még frappánsabbá.
Szeretettel ajánlja a szerző e válogatást mindazoknak, akiknek elegük van a politikából, az alpári poénokból és szeretnének igényesen kikapcsolódni!
Adatok
Megjelenési idő
2002
Cikkszám
nr44