Gyorskeresés
Fizetési megoldás
Hírlevél
Újdonságok
Népszerűek
Házhozszállítás

PartnerekTermék részletek


M.É.Z. - LeM.É.Z.lovasok(MC) (2001)

M.É.Z. - LeM.É.Z.lovasok(MC) (2001)
900 Ft
 • Ez az album csak kazettán kapható!
  Az ír muzsikájáról ismert M.É.Z. zenekar és neves művészek közös albuma, a feldolgozott dalok eredeti M.É.Z.-es változataival.


  Hazai sztárok kezébe került néhány M.É.Z. dallam. A remixek készítői valemennyien az általuk képviselt zenei stílus kiemelkedő alakjai. A tény, hogy elfogadták a felkérést a közös produkcióra, bizonyítja, hogy a MÉZ átlépte az "egyszerű ír zenekar" skatulyát, saját stílust és hangzásvilágot alakított ki hangszerelésével és megszólalásával.
  A LEM.É.Z.LOVASOK című album érdekessége, hogy neves hazai sztárok közreműködésével készült:
  Ákos és Lepe a Dublini úton című lemez egyik népszerű dalából, a Fenn a hegyvidéken elnevezésű számból készített remixet.
  Pierrot, aki hosszú ideje a world music nagy kedvelője és szakértője, vadonatúj remix dalt alkotott a The Fairies album egyik legsikeresebb dalából, a The Rising of the Moon-ból.
  A zenekar hangmérnöke és zenei rendezője, Rozgonyi Péter (TOM-TOM stúdió) a Paddy ;s Farewell című csodálatos, lassú dal groove-os változatának elkészítésére vállalkozott.
  Korunk népszerű DJ-je, Sterbinszky (no és Tranzident) sem kisebb feladatra adta fejét, mint stúdióba vonulni és elkészíteni egy közös dalt a M.É.Z. zenekarral.... Az eredmény egy vérbeli Irish Coffee lett!
  Az EDDA billentyűs-zeneszerzője, Gömöry Zsolt, egy egészen különleges remixet alkotott a Taste the Fairy című dalból.
  Az albumon a fel-, át- illetve megdolgozott dalok mellett azok eredeti verziója is szerepel, abban a reményben, hogy a szélesebb körű hallgatósághoz eljutó lemez vásárlói az eredetiket hallva rákapnak majd a M.É.Z. igazi ízére is!
Webáruház készítés