Gyorskeresés
Fizetési megoldás
Hírlevél
Újdonságok
Népszerűek
Házhozszállítás

PartnerekTermék részletek


eat me! - Weep (2009)

eat me! - Weep (2009)
2 800 Ft
 • A képregények és a film-noir vizuális világával játszadozó eat me! könyörtelenül csap le a hallgatóságra: az egyik pillanatban még andalító dallammal simogat, a másik pillanatban az őrületig fokozott zúzás közepette találhatjuk magunkat, miközben a színpadról árad az energia. Mindezt vehemens dob-basszus szekció, széteffektezett gitár, egy őrült szintetizátor, energikus női énekhang, valamint erőteljes színpadi jelenlét biztosítja.
  A 2005-ben alakult eat me! nagyjából minden budapesti koncerthelyen megfordult már, állandó klubestjeiken pedig a zenei műfajok korlátait feszegették meghívott vendég-fellépőikkel. Az önmagát a psychopop műfajba soroló zenekar már nagyobb tömeg előtt is bizonyított, például a Morcheeba (PeCsa) és a Novuelle Vague (a38 hajó) előtt nyerte meg magának az egyébként eltérő műfajú produkciók közönségét.
  Az eat me! első lemeze WEEP címre hallgat, és 2009 áprilisában jelent meg szerzői kiadásban. A lemezről több mérvadó zenei magazin igen elismerően nyilatkozott.
  Tagok:
  Bajkai Feri - dob; Borosi Gábor - billentyűs hangszerek; Komenczi Bálint - gitár; Kozma Orsi - ének; Nagy Gergő - basszusgitár

   

   

Webáruház készítés