Pandamood - Watch out! (2016)

Pandamood - Watch out! (2016)
Részletek
A PANDAMOOD egy olyan zenei műhely, ahol a tagok gondolatainak, érzelmeinek, egyéniségeinek változatos elegye a zenében találkozik és azon keresztül kerül kifejezésre. Zenénk így nem egy szerző, vagy szerzőpáros által behatárolt úton halad, hanem a tagok igen színes zenei ízlésének, egyéniségeinek és hóbortjainak önkifejezése. Mondhatnánk úgy is, hogy pont a különbségeink tesznek minket egységessé a zene által...
Az együttzenélés élménye fontos számunkra, inspirálólag hat a tagokra, ami újabb gondolatokat szül és repíti tovább az ötleteket egészen addig, amíg azok dallá, dalokká formálódnak. Ennek a kémiai folyamatnak jellemző eredménye elektronikával fűszerezett pop-soul-hiphop vegyület, amely legalább annyira hívja táncba hallgatóját, mint amennyire elgondolkodtathat egy pohár jó vörösbor társaságában.
Noha a zenekar jelenlegi formájában 2013-ban állt össze, a tagok többsége már hosszú évek óta együtt zenél, elődzenekarunk (Ez a divat) révén számos belföldi és külföldi koncert, saját, válogatás és remix lemez fémjelzi útunkat.
Tagok:
Horváth Sára Nina - ének
Bene János - dob
Gál-Stefán Dániel - billentyű
Kiss Árpád - trombita, szárnykürt
Kovács Ádám - szaxofon
Nagy Gergely - basszusgitár, ének

 

 

Adatok
Megjelenési idő
2016
Cikkszám
nr120