BuSKAnjo - Legyen ez a nap / May This Day (2015)

BuSKAnjo - Legyen ez a nap / May This Day (2015)
Részletek
Legyen ez a nap…
…mindenkinek jókedvű; …szívbe emlékeket rejtő; …szerelmessel együtt sétálós; …mindenből csak egy kicsit többet hozó; …péntek esti passziót elhozó; …mintahőst váró; …mindezek mellett leginkább zenére vágyó.
Megjelent a Budapest SKA Nu-Jazz Orchestra Legyen ez a nap című bemutatkozó albuma, amelyen koncertjeik hangulataihoz híven örömteli lelkesedéssel vegyítik a jazz, a reggae, a funk és a latin zene stíluselemeit a SKA sodró lendületével. Aki egyszer hallotta a zenekart, az újra és újra szeretné majd, és ez így van jól.
A Cseh Tamás Program támogatásával létrejött albumra hat saját dalt és egy magyar slágerekből álló medley-t rögzítettek, továbbá koncert repertoárjukból felkerült még kettő közönség kedvenc feldolgozás is.
Az album első három dalához videóklippeket is készítettek, amelyek hamarosan debütálnak a zenekar közösségi oldalán és a honlapján is.
A Legyen ez a nap albumon közreműködött: Bartók Máté - szaxofon, Báthori János - trombita,
Brunner Bence - harsona, Dudás Viktor - dob/zenekarvezető, Fodor András - gitár, Pécsváradi Attila - basszusgitár, Tempfli Erik - zongora, Wéber Zsófia - ének, valamint, mint vendég Fodor Eszter - hegedű.

 

 

Adatok
Megjelenési idő
2015
Cikkszám
nr119