Claudia Balla - Enough (2013)

Claudia Balla - Enough (2013)
Claudia Balla - Enough (2013)
Claudia Balla - Enough (2013)
Claudia Balla - Enough (2013)
Részletek
Claudia nyolc éves kora óta írja dalait és zongorázik. A zeneiskolában zongora főtanszakon kezdett, majd könnyűzenei zongorát és magánének tanulmányokat folytatott. Korábban játszott színházban is és Földessy Margit színjáték stúdiójának közel tíz éven át volt a tagja. Fellépett 2012-ben a XII. Nemzetközi Gospel Feszitválon. 2013 tavaszán az x-faktoros Demes Tamással jelent meg duettje.
Claudia bemutatkozó albuma az alternatívabb hangvételű pop-rock, illetve akusztikus, cross-over műfajú, angol és magyar nyelvű dalok egyvelege. A dalok zongora centrikusak, és míg dominál a letisztult lírai hangzás, több monumentális hangszerelésű szerzemény is helyt kapott. A lemez széles közönséget szólíthat meg - a populárisabb dalok a fiatalok számára könnyedén fogyaszthatók, de az érettebb, kifinomultabb ízlésű hallgatóság is talál magának csemegéket.

Az albumon közreműködő művészek többek között Bolyki Balázs, Bolyki András, Dandó Zoltán, Demko Gergő, Demes Tamás, Dj Dominque, Hárs Viktor, Kvaka Andrea, a Fool Moon-os Mészáros Tamás és Molnár Gábor, Rátonyi Róbert, Szirtes Edina Mókus, Torres Dani és Vermes Gábor.

 

 

Adatok
Megjelenési idő
2013
Cikkszám
nr108