Hírek

Lemezek
2020.03.30 14:22

A NarRator Records albumait az alábbi partnereinknél megrendelhetők, de a készletről, kérem náluk érdeklődjenek:
https://lemezkucko.hu/
http://www.musicland.hu/
https://rockdiszkont.hu/

Amennyiben további kérdése lenne, keresse Riesz Gábor kollégánkat az alábbi elérhetőségek egyikén:
e-mail: riesz.gabor (kukac) narrator.hu
mobil: +36-70/904-7750

Üdvözlettel: a NarRator Records csapata

Narrator Records lemezek a World Music Charts Europe TOP 20-ban!


Ermanno Panta és a Banda Zeitun új albumán a mediterrán hangképek szigetvilági múzsaként testesülnek meg.


Megjelent a MiraMundo együttes második, Sofá című albuma.

A zenekar idén ünnepli fennállása tizedik évfordulóját, amit új albummal ünnepelnek meg.

Az izlandi zenekar fennállásának 10. évfordulóját lemezbemutató koncerttel ünnepli Párizsban.

Október 3-án, a Budapest Ritmo showcase napján feltörekvő zenekarok kapnak újabb esélyt, hogy megmutassák magukat a nemzetközi szakértők és közönség előtt.
Belonoga ‘Through the Eyes of the Earth’ című albuma a Transglobal World Music Chart márciusi listáján az 5. helyen szerepel.
Brian Mullen az írországi BBC rádiónál pop, blues, soul és világzenét prezentál. A szeptember 1-i adásban négy számot játszott a Narrator Records által kiadott Chalaban "Gleimim" albumából.

Havonta egyszer huszonnégy európai ország rádiós újságírói kiválasztják világzenei kedvenceiket és elküldik Berlinbe. A feldolgozás után ezek megjelennek a WMCE.de oldal Top 20-as listájában.
A Halmos Béla Program nyílt pályázatot hirdet a Világzenei Expóra készülő promóciós CD-n való megjelenésért.
2018.05.30 15:32
Kerek hold alatt felfele szaladnak az énekek. Lajtorja az ének, imádság-ösvény. E kerek koronggal a hangok felfele esőjébe hívogatunk Benneteket fürdőzni, ég fele kanyargó muzsikákban felfrissülni. Lemezünk dalai pergő, szaladós dalok – a szív ébredésétől a szerelmi balladán át a békesség-imádságig átpezsgetik talptól fejtetőig az élet sok pontját …
Ez egy zenei karikatúra-album, amely az elmúlt 30 év ikonikus magyar underground zenekarait és előadóit idézi meg. Paródiának azért nem hívjuk, mert nem eredeti dalokat írtunk át, hanem saját számokat és szövegeket alkottunk az adott zenekarok stílusában. Ez nem puszta utánzás, hanem egy párbeszéd, amelyből nem zártuk ki saját hangunkat és zenei világunkat. Legfontosabb, hogy azokat a zenekarokat választottuk, amelyeket a leginkább szeretünk. 2018.03.06 11:46

Év elején jelent meg a szerb Naked együttes negyedik CD-je, YES címmel. Itt pedig a Rolling Stone magazin beszámolóját olvashatod az együttes koncertjéről az indiai Ragasthan fesztiválon. 
"Zenekarom, a Santa Diver tizenegy éve alakult, és azt gondolom, hogy a most megjelenő, harmadik, Deep Diving című lemezünk választott utunk stilisztikai kiteljesedése, és a szokatlan felállásból összeálló trió játék lehetőségeinek teljes kiaknázása."
Amir Gwirtzman zenész, Tel-Avivban született, az Izraeliek tudták, hogy világszerte elsajátította a nád- és a fafúvós hangszereket.