Santa Diver - Deep Diving

Santa Diver - Deep Diving
Details
Zenekarom, a Santa Diver tizenegy éve alakult, és azt gondolom, hogy a most megjelenő, harmadik, Deep Diving című lemezünk választott utunk stilisztikai kiteljesedése, és a szokatlan felállásból összeálló trió játék lehetőségeinek teljes kiaknázása. Nagyon szeretem ezt az anyagot.
A stúdiófelvétel a Budapest Music Center (BMC) saroktermében készült, elképesztő intenzitású munka volt, mindenki kihozta magából a maximumot. Ez egy olyan zenekar és zene, ami megköveteli mindannyiunktól, hogy teljes lelkünkkel és figyelmünkkel - egymás iránt is - benne legyünk. Ha ez nincs meg, akkor az egész nem működik.
Viszont amikor fotózok, általában egyedül vagyok, és csendben, maximum a lélegzésemet, a madarakat, vagy a fákat hallgatom, és futok az erdőben, legtöbbet az Árpád-kilátó, Hármashatár-hegy, Solymár vonalon. A mozgás és a kintlét gyerekkorom óta az életem része, hol biciklivel, hol lóháton, hol futva, de mindig nagyon otthon éreztem és érzem magam kint.

Lenyűgöz az állandóan változó természet, és azokat a szépségeket, amiket látok és átélek, próbálom minden szakmaiság nélkül fotókon rögzíteni. Biztos vagyok abban, hogy a természet képei és csöndje valahogy zenévé is válnak, ennek az összeolvadásnak lehetünk szemlélői a kiállításon és a koncerten december 9-én." (Kézdy Luca)

 

 

Info
Year of release
2017
Article No.
nr132